Wednesday, September 19, 2012

簡単ふりかけレシピ Quick'n Easy seasoned flakes recipes

ケールふりかけ  Kale Flakes


ケールを洗って乾燥させる。(サラダスピナーを使うと早い)
Dry Kale. It's faster if you use Salad spinner.







オーブンを暖め、375°Fで15-18分。焼き過ぎないようにこまめにチェックする。
Warm up Oven to 375 °F and bake them for 15-18 minutes. Check them frequently to avoid overcook.








細かくちぎり、塩、ゴマをお好みでかけて混ぜるだけ!
Smash them into tiny pieces, and add salt and sesame seeds. Done!!








熱々ごはんに。おにぎりに。
Sprinkle on the hot steamed rice, or mix them in rice balls.





Bon Appetit!!


セシウムを体内にとどめないために、カリウムを取ると良いそうです。
It's good to take lots of Potassium to get rid of Ceseum from your body.

そのカリウムを豊富に含んでいるのがケール。
One of the foods contain lots of those is Kale.

地球上で、最も古い植物だとか。
The oldest plant on our planet.


そのほかに。。。
It also contains...

β-カロテンはキャベツの約60倍
60 times β-carotene of Cabbage

ビタミンCはトマトの約5倍
5 times Vitamin C of Tomato

カルシウムは牛乳の約2倍
2 times Calcium of Milk

鉄分はニンジンの約4倍
4 times Iron of Carrot

栄養価も高い野菜です!
It's one of very nutritous vegetables!


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